Losse nummers

Vogue maartnummer 2020

Dit extra dikke maartnummer met internationaal topmodel Anok Yai op de cover zet zoals elk jaar de belangrijkste trends op een rij: van seventies suits tot heel veel denim. Maar hoofdredacteur Rinke Tjepkema benadrukt dat het tijd is voor een nieuwe definitie van luxe. ‘Vogue gidst je door het nieuwe seizoen en helpt je keuzes te maken die leiden tot een garderobe waarmee je een leven lang doet. Slow fashion met aandacht voor ambacht, minder maar beter.’ Verder is dit maartnummer een ode aan de Class of 2020: een generatie vol idealen die in actie komt voor een betere wereld.

€ 7,99
Bekijken

Vogue december 2019

Het nieuwe decembernummer is hier! Dit extra feestelijke nummer gaat over feest, heerlijk eten en de nieuwe party dresscode (suits!) met Anna de Rijk als covermodel.  

€ 6,99
Bekijken

Vogue november 2019

Het nieuwe novembernummer met covermodel Bella Hadid! Bella werd exclusief voor Vogue Nederland gefotografeerd door Sean Thomas in het Rijksmuseum voor onder andere Marten en Oopjen in Viktor & Rolf-couture en in de tuinen van het Rijksmuseum in Ronald van der Kemp. Naast Bella staat dit nummer in het teken van Dutch Design, aandacht voor al het Nederlandse modetalent dat de wereld verovert. Van Viktor en Rolf tot de schoenen en tassen van Elza Wandler en de duurzame couture van Ronald van der Kemp. 

€ 6,99
Bekijken

Vogue oktober 2019 + Tie Dye T-shirt Roze

Wegens het grote succes op de Vogue Flower Market kun je nu hier Vogue’s oktobernummer ‘The Real Deal Issue’ met het iconische Vogue Tie Dye T-shirt bestellen. Let op: zeer gelimiteerde oplage.

€ 26,99
Bekijken

Vogue oktober 2019 + Who is Gabrielle Special cadeau!

‘The Real Deal Issue’ staat volledig in het teken van body positivity. Langzaam maar zeker wordt de modewereld een plek met meer mededogen en warmte waarin zelfliefde en body positivity ruimte scheppen voor een breder schoonheidsideaal. Dit schaamteloze nummer bevat persoonlijke verhalen over rouw, depressie en eetproblemen. Ook bevat dit nummer een interview met covermodel Jill Kortleve. Zij werd gefotografeerd door Scott Trindle. Na jaren diëten voor een sample-maat omarmde ze haar natuurlijke figuur. Ze is nu gelukkiger en ook en heeft ze meer werk dan ooit.

€ 6,99
Bekijken

Vogue september 2019 + Stickers cadeau!

Het September Issue, het grote modenummer van Vogue Nederland, heeft deze keer maar liefst drie verschillende covers. Daarop schitteren topmodellen en vriendinnen Birgit Kos en Luna Bijl. Daarnaast is dit septembernummer het eerste issue van Vogue’s kersverse hoofdredacteur Rinke Tjepkema. Ter ere hiervan krijgen lezers een stickervel cadeau, met daarop haar favoriete beelden uit het nummer. Het issue staat verder vol interviews met o.a. JW Anderson en Inez & Vinoodh.

€ 7,99
Bekijken

Vogue juli / augustus 2019

Sustainable & green: Vogue Nederland lanceert het allereerste ‘The Earth Issue’  met Sylvia Hoeks. In The Earth Issue lees je interviews met onder andere Sylvia Hoeks, Anna van den Boogert en Michael Kors en praten we je helemaal bij over alle nieuwe ontwikkelingen op gebied van duurzame mode- en beauty.

€ 6,99
Bekijken

Vogue juni 2019 + T-shirt

Vanaf 9 mei ligt Vogue’s Hot Summer Isuue met het iconische Vogue T-shirt in de winkel!

€ 7,99
Bekijken

Vogue mei 2019

Niemand minder dan topmodel Doutzen Kroes siert de cover van ‘The Interview Issue’. Vier interviews met vier krachtige vrouwen: Nadia Moussaid, Rifka Lodeizen, Nikkie de Jager en Doutzen Kroes. Naast deze interviews bevat dit nummer natuurlijk ook weer de mooiste en opmerkelijkste mode- en beautytrends.

€ 6,99
Bekijken

Vogue april 2019

Het aprilnummer staat volledig in het teken van de liefde, die in alle vormen uitbundig gevierd wordt. Topmodel Imaan Hamman siert de cover en is ook vastgelegd met haar grote liefde, model Lentini Eersteling. Verder delen zeven creatieve stellen hun verhaal over de liefde, staat naast mode ook beauty centraal, en bevat dit nummer een nieuwe columnist!

€ 6,99
Bekijken

Vogue maart 2019

Big Fashion Issue! Dit maartnummer is een ode aan het nieuwe seizoen met 9 modeshoots en 3 nieuwe Vogue columnisten.

€ 7,99
Bekijken

Vogue januari/februari 2019

Vogue's eerste nummer van 2019 staat in het teken van reizen, een nieuw begin met een baby en de mooiste en opmerkelijkste voorjaars- en zomertrends.

€ 6,99
Bekijken

Andere categorieën